Restaurant & Catering Caribbean Senses


Niet zomaar een Caribisch restaurant in Bussum

Wij zijn Caribbean Senses,

een origineel Surinaams restaurant waar we ook overheerlijke Aziatische, Nederlandse en Afrikaanse gerechten voorschotelen. Wij serveren u ‘eten wat de pot schaft’ in een Caribisch jasje. Dit wil zeggen dat u een proeverij uitgeserveerd krijgt vol exotische lekkernijen zonder enige keuzestress. Uiteraard zullen we hierbij rekening houden met vegetarische of veganistische wensen, alsmede allergiën. De kok presenteert de gerechten en vertelt u vanalles over de creaties. 

Een uniek Caribisch restaurant in Bussum: de passie van Olivia Read

Olivia Read komt uit Suriname. Ze vindt haar inspiratie in de keuken en werkt met de beste ingrediënten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de Caribische gerechten in ons gezellige restaurant vers, goed van smaak en heerlijk gekruid zijn. U wordt gastvrij ontvangen en persoonlijk geadviseerd in ons restaurant in Bussum. U krijgt een Surinaamse proeverij geserveerd bestaande uit vijf à zes gangen. Dagelijks wordt het menu aangepast! Wilt u graag één bord met eten bestellen? Geen probleem! Overleg met Olivia wat de mogelijkheden de betreffende dag zijn. Misschien wilt u meer proeven en zien van de Caribische keuken, kijk dan voor de culturele en culinaire reizen die Caribbean Senses ook gaat verzorgen in de nabije toekomst!

Maaltijden afhalen

-Roti Kip

-Roti Lam

-Roti Vega

-Bami Kip

-Bami Vega met verschillende groenten  

-Nasi Kip

-Nasi Vega met verschillende groenten 

-Tjauw-Min

-Wekelijkse Surinaamse special

-Verschillende Surinaamse broodjes. Zoals een broodje pom, kerrie kip, bakkeljauw en een vegetarische optie.

U kunt bellen voor een bestelling naar het nummer: 0626409589 of ons via deze advertentie een berichtje sturen.

Een gerecht kan afgehaald worden voor 14,50 euro. De broodjes voor 6,50 euro.

meer info

Kom langs in ons restaurant 

Wilt u de sfeer van het Caribische gebied proeven? Kom dan een vorkje prikken in een gezellig en uniek Caribisch restaurant in Bussum of haal een overheerlijke maaltijd af. De chef van ons restaurant voorziet u met plezier van het meest overheerlijke Caribisch eten. Ook houden wij rekening met de dieetwensen van veganisten en vegetariërs. Heeft u allergieën? Geef dit van tevoren aan, dan houden wij er rekening mee.

Wilt u direct reserveren vul dan hieronder uw gegevens in:

hCaptcha

Informatie met betrekking over aangekochte vouchers!

Een belangrijke mededeling: vanwege de belemmeringen rondom het virus is Caribbean senses al geruime tijd gestopt met kortingen aabieden via Groupon, Social deal en the Fork. Aangekochte vouchers kunnen terug ingediend worden bij de betreffende verkoper.

We zien jullie heel graag terug in ons restaurants (waar we nu zelf een mooie actie hebben lopen!)