Proef de Surinaamse keuken in restaurant Caribbean Senses in Bussum

Olivia Stroe komt uit Suriname. De heerlijke en authentieke Caribische gerechten worden met passie bereid. Olivia vindt haar inspiratie in de keuken en werkt met de beste ingrediënten. Verse producten, goed van smaak en heerlijk gekruid. 

Gastvrij en persoonlijk

Olivia Read ontvangt u gastvrij in haar restaurant in Bussum en adviseert haar klanten persoonlijk, als u misschien nog niet bekend bent met de Caribische keuken. Zo kunt u ervoor kiezen om verschillende kleinere gerechten te proeven of u kiest voor het menu.

Wil u meer zien, proeven en ervaren? Kijk dan voor de culturele en culinaire reizen die Caribbean Senses ook gaat verzorgen in de nabije toekomst!

Reizen

“Hier sta ik, ik kan niet anders. Dit ben ik en dit is wat ik ben”

Oliva Read, eigenaresse en chef van Carribean Senses

De surinaamse keuken is een goed voorbeeld van ‘fusion’: een interessante mix van stijlen die haar oorsprong vindt in de multiculturele samenleving van Suriname. Afrikaanse, Aziatische en Westerse invloeden zijn duidelijk herkenbaar.

Gastvrouw Olivaen haar staf zorgen dat u op een overgetelijke manier kennis maakt met de Surinaamse keuken. Oliva heeft haar restaurant vernoemd naar het gevoel en denken over deze keuken.

Ook voor speciale arrangementen, catering, kunt u terecht bij Caribbean Senses.