Koelverse maaltijden aan huis

Catering op uw evenement

Diverse culturen in maaltijdvorm

Een bijzonder restaurant in Bussum

Kom heerlijk dineren bij een gezellig en bijzonder restaurant in Bussum. Bij Caribbean Senses bestelt u niet van de menukaart, maar krijgt u maaltijden voorgeschoteld die zijn uitgekozen door de chef. Zo maakt u kennis met maaltijden van verschillende culturen. Ontdek eens wat nieuws!

 

Benieuwd wat we in huis hebben?

Neem dan nu contact op!

Bij ons restaurant in Bussum gaat het er iets anders aan toe

Wij zijn niet zomaar een restaurant in Bussum. Zie ons meer als een Surinaamse proeverij. De gerechten worden geselecteerd door de chef en gepresenteerd net zoals bij een proeverij. De chef vertelt u wat u gaat eten. U weet daarom precies wat er op uw bord ligt, zonder dat u het zelf heeft uitgekozen. De gerechten worden met zorg samengesteld door de chef en gastvrouw Olivia Read. Daarbij worden er niet alleen recepten uit Suriname voorbereid, maar ook diverse Afrikaanse en Aziatische recepten. Uit eten gaan bij ons restaurant in Bussum is dus een bijzondere verrassing!

 

Proef de sfeer van Suriname bij ons restaurant in Bussum

Ontdek diverse culturen en proef gerechten die u misschien niet zelf had uitgekozen. Wilt u ook genieten van de sfeer en het heerlijke eten van ons gezellige restaurant in Bussum? Reserveer dan nu uw plekje! Dit doet u door het reserveringsformulier op onze website in te vullen, of door te bellen naar 0626409589. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@caribbean-senses.nl.