Koelverse maaltijden aan huis

Catering op uw evenement

Diverse culturen in maaltijdvorm

Een bijzonder Surinaams restaurant nabij Blaricum

Kom gezellig wat eten bij een bijzonder Surinaams restaurant in de omgeving van Blaricum. U maakt kennis met heerlijke hapjes en drankjes uit de Surinaamse keuken. Wij zijn echter niet zomaar een Surinaams restaurant in Bussum, nabij Blaricum. Bij ons gaat het er namelijk nét even iets anders aan toe.

 

Benieuwd wat we in huis hebben?

Neem dan nu contact op!

Niet alleen Surinaams eten bij ons restaurant in Blaricum

Bij ons bestelt u uw gerechten niet van een menukaart. U vraagt zich vast af hoe u dit dan wel doet. U hoeft helemaal niet te kiezen! De gerechten worden namelijk samengesteld door Olivia Read, onze enthousiaste chef en gastvrouw. Zij stelt dagelijks de meest overheerlijke maaltijden samen waar u heerlijk van geniet. Bij ons restaurant in Bussum, nabij Blaricum, krijgt u echter niet alleen Surinaams eten voorgeschoteld. Wij bereiden ook Afrikaanse en Aziatische maaltijden en hapjes. Zo is er voor iedereen wat wils.

 

Kies ook eens uit ons afhaalmenu

Wilt u liever maaltijden afhalen? Wij hebben een speciaal afhaalmenu. U kunt de koelverse maaltijden van ons afhaalmenu ook thuis laten bezorgen. Zo geniet u thuis van de meest overheerlijke hapjes en gerechten. Heeft u allergieën of eet u geen vlees of andere dierlijke producten? Wij houden hier rekening mee. Geef het wel van tevoren aan zodat wij op de hoogte zijn. Vul het contactformulier in, bel naar 0626409589 of stuur een e-mail naar info@caribbean-senses.nl. Reserveer een tafel door ons reserveringsformulier in te vullen en maak kennis met diverse culturen!