Surinaamse cateraar

Koelverse maaltijden aan huis

Catering op uw evenement

Diverse culturen in maaltijdvorm

Hapjes en drankjes van een ervaren Surinaamse cateraar in Bussum

Wilt u uw gasten verwennen met overheerlijke Surinaamse catering van een ervaren cateraar tijdens uw evenement in de omgeving van Bussum en Laren? Laat ons restaurant in Bussum, nabij Hilversum het eten en drinken verzorgen. Heeft u bijvoorbeeld een bruiloft, een groot verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest? Wat u ook voor evenement gepland heeft, wij helpen u graag er een echt feest van de maken. U kiest uit overheerlijke Surinaamse hapjes en maaltijden. De Surinaamse catering worden met veel liefde en de grootste zorg in onze keuken in de regio Blaricum bereidt zodat u geniet van heerlijk eten tijdens uw evenement in Laren of omgeving.

Vraag een offerte aan

Laat uw catering verzorgen door ons Surinaamse restaurant in Bussum, in de omgeving Laren. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij regelen ook graag de aankleding en presentatie van de gerechten. Heeft u vragen? U bereikt ons door te bellen naar 06-38671159 of door te e-mailen naar info@caribbean-senses.nl.

Bekijk hieronder het complete aanbod van Caribbean Senses

Bent u op zoek naar een Surinaamse cateraar in Bussum? Vanuit het Surinaamse restaurant Caribbean Senses verzorgt Olivia Stroe catering voor bedrijven en particulieren in Laren of omgeving. Dat kan gaan om dagelijkse maaltijden, een lunch of uitgebreide buffetten. Samen met de klant stelt ze het menu samen en wordt de presentatie besproken.

Vraag een offerte aan


Laat u verrassen door de smaak van de heerlijke gerechten die wij, als Surinaamse cateraar in Bussum, met liefde bereiden!