Elke dag anders. Altijd smaakvol. Altijd Surinaams.
Bij Caribbean Senses draait alles om authentiek Surinaams eten, precies zoals je het in Paramaribo zou proeven: vers, kruidig, kleurrijk en met liefde bereid. Ons menu verandert dagelijks, zodat jij telkens opnieuw verrast wordt met een rijke mix van smaken en geuren.
Chef Olivia Read – geboren en getogen in Suriname – kookt zoals ze het van haar moeder leerde: met verse kruiden, eigen recepturen en altijd een beetje extra liefde.

Wat mag je bij ons verwachten?
roti met kip, kousenband en masala-aardappels
mosie alesie – geurige rijst met bonen en vlees of vis
kip op z’n Surinaams, gestoofd of gebakken
tjauw min – gebakken noedels met groenten en vlees
pindasoep (pindasoep soso) met stukjes kip en groenten
soto – kruidige kippensoep met ei en taugé
bami met kip – stevig, hartig en rijk van smaak
moksi meti – een mix van verschillende vleessoorten
en natuurlijk: vegetarische én veganistische gerechten.
OF JE NU HOUDT VAN PITTIG, ZACHT, KRUIDIG OF HARTIG: BIJ ONS PROEF JE HET ALLEMAAL.
Ook voor de vega-liefhebber
Surinaams eten is van nature rijk aan groente en specerijen. Daarom hebben wij elke dag vega-opties – denk aan roti met tempeh, groentestoof met rijst of gebakken noedels zonder vlees.
Heb je een dieetwens of allergie? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee.

Vers van de pot, recht op je bord
In ons restaurant krijg je geen standaard menukaart, maar eet je wat de pot schaft. Het menu wisselt dagelijks en wordt elke ochtend vers bereid.
Dat maakt jouw bezoek aan Caribbean Senses elke keer anders – maar altijd bijzonder.